Kraj rujna rezervirajte za Krka Trophy! – Bike NP Krka

Kraj rujna rezervirajte za Krka Trophy!

Krka Trophy maraton je s misijom – zabava na vožnji. Maraton je uvjek maraton, mora biti uzbrdo i mora biti fizički izazovno ali ekipa iz 4 Islands, koja inače organizira i međunarodnu utrku Mitas 4 Islands potrudila se složiti staze koje vam pomažu da povremeno zaboravite na teškoće i napore i uistinu uživate u vožnji. Prošle su godine dokazali da staze, koje startaju u Drnišu i najvećim se dijelom protežu mističnom Prominom, uistinu jesu zabavne za voziti, a 28. rujna sprema se nova runda jednog od najzabavnijih maratona koje ćete imati prilike voziti.

Okušajte se na jednoj od četiri različite staze koje su organizatori za vas pripremili. Staze su kreirane imajući na umu svakog rekreativca i biciklista, a kao vodiči kroz njih predstavljeni su  Maša, Stipe, Zvone, Joke i Marin, vozački različitog profila i interesa, a svaka sličnost sa stvarnim osobama nije slučajna. Svi dijele ljubav prema biciklu, ali njihove vizije bicikliranja su različite. Ako vam je potrebna pomoć prilikom odabira prave staze za vas, posavjetujte se s njima: pročitajte o kakvim se karakterima i tipovima vozača radi i ako ste se pronašli barem u djeliću jednog od njih, sigurno ste na pravom putu. Detalje o stazama, njihovoj duljini i tehničkoj zahtjevnosti potražite OVDJE.

Uz sve navedeno, organizatori obećavaju da će vaše bajkersko stanje apsolutne sreće biti popraćeno i cijelim setom usluga na samoj utrci koje će biti na nivou do sada neviđenom na domaćoj MTB sceni.

Čuli ste dovoljno i jedva čekate 28. rujna da provjerite o čemu točno pričamo? Registrirajte se već danas na: https://krka-trophy.hr/pocetna/registracija/